Tøj 2XL-8XL Jeans W40-W70 Hurtige leveringer! Stort Urvalg

Store trøjer 2XL - 8XL

Trøjer er en del af basisgarderoben og findes i mange forskellige designs. Du kan kombinere dine trøjer og udtrykke flere forskellige stilbilleder. Vi har et stort sortiment af trøjer i størrelserne 2XL-8XL, og det er vores ambition altid at tilbyde trendy trøjer og en større variation end standardmodellerne.

Størrelser
Mærker
Farver
Vis antal
Sortér efter

Store trøjer

Trøjen er en af de vigtigste tøjstykker i garderoben. Vi bruger dem næsten dagligt i løbet af efteråret, vinteren og foråret - og selv på kølige sommeraftener kommer trøjen frem. Mange store mænd føler at udvalget af tøj er betydeligt reduceret, når det kommer til større størrelser. Det er ofte umoderne og fantasiløse modeller man skal vælge mellem hvis man skal købe tøj i store størrelser – det gælder også store trøjer.

Her hos os finder du trøjer i store størrelser i trendy design til store mænd. Vi synes ikke, at store størrelser trøjer skal være synonym med kedelige farver og modeller. Trøjen er en beklædningsgenstand, der giver store muligheder for at variere og ændre dit outfit og hos os kan du finde store tøjer til alle lejligheder. Vi udvikler hele tiden vores sortiment og tilpasser de udbudte modeller årstiden og ændringer i moden. Når du handler trøjer store størrelser med os, du både funktion, kvalitet og de nyeste trends.

Her finder du tyndere bomuldstrøjer, der kan bruges som et ekstra lag, såvel som tykkere, strikkede modeller med knapper. Uanset om du er på udkig efter en sweatshirt til træning eller en stor trøje til at bære under jakken, så du kan finde det her hos os. Vi har også træningsjakker i let, praktisk og åndbart materiale som fungerer perfekt som shell tøj når du dyrker vintersport, med praktisk lynlås som gør jakken nem at tage af og på.

På Motley Denim vil vi gerne tilbyde dig et bredt udvalg af tøj til livets små og store lejligheder; trøjer, cardigans og sweatshirts, der kan bruges til både hverdag og fest. Hvis du er på udkig efter en sweater som skal være både stilfuld og komfortabel skulle du måske investere i en klassisk cardigan. De passer perfekt med jeans og giver et sporty og afslappet, men samtidig elegant, look der passer til både arbejdspladsen og derhjemme.

Prøv i ro og mag derhjemme

Online shopping har revolutioneret tøjkøb og øget tilgængeligheden af tøj, der falder udenfor de gængse tøjkæders stramme rammer, og Motley Denim har taget skridtet videre for at forbedre købsoplevelsen yderligere. Her kan du gennemse vores store udvalg, som har specielt fokuseret på store herretøj, hvor store trøjer spiller en vigtig rolle. Med størrelser op til 8XL, har vores sortiment af trøjer en bredde som få fysiske butikker kan hamle op med. Derudover har du altid returret, så du aldrig behøver at føle dig utilfreds med en handle hos os. Det betyder at du kan købe flere forskellige modeller og prøve dem derhjemme, før du beslutter, hvilke trøje du vil beholde.

Vores sortiment af trøjer i store størrelser er rigt og varieret. Vi har for eksempel flere forskellige modeller fra det populære mærke D555, der laver smarte trøjer både med og uden tryk. Deres trøjer spænder fra det stilfuldt afslappede til det pæne sporty. Du kan finde en D555-designet stor trøje til enhver lejlighed.

Et andet populært mærke af trøjer og sweatshirts i store størrelser er Kam Jeans. De laver blandt andet klassiske ensfarvede trøjer som går sammen med det meste. Vi har også Duke, Mish Mash og andre mærker i vores sortiment.