Tøj 2XL-8XL Jeans W40-W70 Hurtig levering Gratis retur*

Fitness tøj i store størrelser

Er du en aktiv mand med behov for fitness tøj i store størrelser? Så er du kommet til den rette! Vi har træningstøj i store størrelser til forskellige sportsgrene. Vi har skijakker 3XL-10XL og skibukser 3XL-12XL til vintersport. Vi har fitness tøj i store størrelser til allround træning indendørs, cykeltøj til at bruge både inde og ude samt overtrækstøj og shorts til sommeren udendørssport!

Størrelser
Mærker
Farver
Vis antal
Sortér efter
D555 John Træningsshorts Grå
299 kr 449 kr -33%

Sportstøj i store størrelser

På Motley Denim har vi, på trods af at vores profil er en modebutik for mænd, der har brug for stort tøj, en afdeling for sportstøj i store størrelser. Vi har en del fitnesstøj i store størrelser samt overtrækstøj og skitøj i store størrelser.

Stort træningstøj og fitnesstøj

Når du ønsker at dyrke sport, eller har brug for motionstøj eller gymnastiktøj i store størrelser, kan du på Motley Denim købe t-shirts, tanktoppe, trøjer, bukser og sportbukser. Til svømmeturen har vi endda badebukser i store størrelser.

Stort skitøj og snescootertøj i store størrelser

Hvis du har brug for at udruste dig selv til et ophold på fjeldet, kan du shoppe skitøj hos os. Vi har skibukser i store størrelser fra 3XL op til 12XL og skijakker i store størrelser fra 3XL op til 8XL. Ved lave temperaturer og vinterklima kan vores skibukser endda sagtens anvendes som termobukser og overtræksbukser i store størrelser.

Stort overtrækstøj

Vi har et lille sortiment af overtrækstøj og overtræksbukser i store størrelser.

Stort jagttøj og friluftstøj

I øjeblikket har vi intet sortiment af friluftstøj i store størrelser eller jagttøj i store størrelser. Vi modtager med glæde information om hvilke mærker som fremstiller disse produkter.