Jakker i store størrelser, 2XL- 12XL

En stor jakke skal uanset om det er en cowboyjakke, en læderjakke, en parkacoat eller en vest sidde godt og være behagelig at have på. Vores jakker i størrelserne 2XL-8XL er ikke syet efter et kedeligt standardmønster, men er lige så varierede og moderne som jakker i mindre størrelser.  

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Jakker
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Store jakker

Store jeansjakker, skijakker og læderjakker

Leder du efter store jakker? Da er du havnet det rigtige sted. Hos os på Motley Denim finder du et virkelig fint udvalg af store yderbeklædninger i form af store jeansjakker, læderjakker, ski jakker, parkaer og veste. Uanset hvilken type af jakke du leder efter, har du en stor chance for at finde den hos os. Mange mener i dag, at det er meget vigtigt at være klædt i den rigtige jakke ved forskellige lejligheder. Er du en af dem? Så har vi, hvad du behøver. Vort mål er at kunne tilbyde alle vore kunder, præcist hvad de søger, og vi håber, at du, takket være vort store sortiment, vil kunne finde lige netop din jakke. Uanset om du søger en jakke til skiferien eller til hverdagsbrug, har vi flere fine alternativer.

Hos os finder du jakker i store størrelser til alle sæsoner. Hvad enten du leder efter en let, pæn sommerjakke eller en varm, fodret vinterjakke, så finder du den hos os. Udbuddet kan variere lidt afhængig af årstiden, men vi har også jakker, som altid findes tilgængelige i vort sortiment. Disse er jakker, som har vist sig at være populære blandt vore kunder, og som bestilles året rundt. Som for eksempel en enkel sort jakke. Hos os finder du den i flere store størrelser og modeller. Den sorte farve gør den både klassisk og enkel at matche.

Hos os er det let at finde store jakker. I vort sortiment finder du nemlig flere populære varemærker, som er kendte for at fremstille både pæne og kvalitative klæder. Vort udvalg af store herrejakker er derfor virkelig bredt og fint. Her finder du alt fra store jeansjakker og sportslige ski jakker til varme, moderigtige vinterjakker i flere forskellige modeller.

Jakker i store størrelser

For et velklædt ydre er det for alle mænd vigtigt at have mindst en jakke i den rigtige størrelse i sin garderobe. Gerne flere, så looket kan variere beroende på behovet. I din garderobe bør du have i det mindste en stilren frakke eller jakke til festlige lejligheder, samt en mere bekvem jakke til udendørsaktiviteter. Jakker store størrelser skal ikke bare opfylde en funktion, men de bør også sidde godt og være pæne. For store mænd kan det være svært at finde en jakke, som opfylder alle kriterier. Dog ikke her hos os på Motley Denim. Hos os finder du hele pakken inden stort overtøj. Pæne, moderigtige og skønne jakker som varmer og sidder perfekt.

Find en stor jakke som passer netop til dig

Jagten på en stor herrejakke, som desuden er pæn og moderigtig, kan være svær. Går du ind i en almindelig fysisk butik, kan det ofte virke næsten umuligt at finde noget. Enten er jakken for snæver eller også er den ikke det mindste pæn. Hos os slipper du for den slags problemer. Vi ved, hvordan en pæn jakke skal se ud, og de varemærker, vi repræsenterer, er eksperter i at fremstille pæne, store herrejakker, der sidder præcist, som de skal. Lyt til, hvad der bliver sagt om en pæn parka eller en sportslig ski jakke fra de største kvalitetsmærker. For store jakker herre, tjek vort sortiment og find netop din favorit.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter