Tøj 2XL-8XL Jeans W40-W70 Hurtige leveringer! Stort Urvalg

Sweatpants og Sweatshorts 2XL-8XL

Når man vil shoppe herrebukser i store størrelser bliver man ofte skuffet over designet. De er som regel bare lige op og ned og ærlig talt temmelig kedelige. Den trend vil vi hos Motley Denim gerne ændre, og derfor sælger vi bukser til store mænd, hvor der ikke er gået på kompromis med mode og stil. Vores bukser i størrelserne W40-W70 er lige så moderigtige og seje som bukser i mindre størrelser.

Vis antal
Sortér efter

Store bukser

Her på Motley Denim synes vi, at shopping skal være en behagelig oplevelse - for alle. Derfor har vi fokuseret udvalget i vores online butik på herretøj i større størrelser, herunder herrebukser i store størrelser. Vi tilbyder bukser i store størrelser i god kvalitet. Med en bred vifte af store bukser vil vi gøre din shopping sjovt igen!

Internettet har givet os en enestående mulighed for at tilgodese vores kunders behov. Hos os har vi ressourcerne til at tilbyde dig en bredere vifte af store bukser i trendy design fra vores lager end en fysisk butik normalt kan, og vi fylder opdaterer jævnligt vores sortiment, afhængigt af modetendenser og sæsonen.

Hos os er det muligt at skifte hele din garderobe fra top til tå - på samme sted. Hver af kategorierne i webshoppen er fyldt med forskellige typer tøj i store størrelser, fra bælter og sokker til jakker og jeans. Ved at klikke på kategorien ”store bukser”, får du et hurtigt overblik over vores udvalg. Her finder du alt fra chinos til sweatpants. Du kan vælge at indsnævre din søgning yderligere ved at vælge farve, størrelse og mærke og du kan også vælge at sortere efter nyheder i sortimentet, pris eller andre faktorer efter dit valg. Bukser til store mænd får du her hos os.

Når du har valgt dine bukser, skal du blot klikke dem hjem og vente på pakken.

Udvalg og variation

Når du handler i vores online shop vil du bemærke, at størrelsen kun er et skræddermål – ikke en indikator for tøjets udseende. Det er nemlig et problem som man oplever når man skal købe store bukser for mænd, at i de fysiske butikker er bukserne bare skaleret op i større størrelser og dermed bliver de kedelige og kluntede i deres design.

Vores mål er at tilbyde et udvalg af store bukser, der er af høj kvalitet og har en god pasform uden af den grund at skulle gå på kompromis, hverken med hensyn til moderigtighed eller stil. I den fysiske handel, kan det være svært, hvis ikke umuligt, at finde store bukser, der opfylder disse kriterier. For os på Motley Denim er herrebukser store størrelser en kategori, der skal have den samme mangfoldighed som tøj i mindre størrelser. Derfor har vi et bredt udvalg af modeller i forskellige farver og materialer, som hver har deres egen unikke stil og karakter.

Vores modeller

Vores cargo bukser fra Kam Jeans er et godt eksempel på variation indenfor de enkelte modeller. De fås i både kaki og sort, og de er særdeles velegnede til dig med en aktiv livsstil der har brug for et par holdbare og behagelige bukser i løbet af dagen. De er lavet af bomuld som kan ånde og ikke skraver mod huden, når du bevæger dig men som alligevel er stærkt nok til at klare en del slid. Takket være et komfort orienteret design, er der rigelig plads omkring benene og bagdelen, hvilket giver øget bevægelsesfrihed og tillader dig at være mobil uden at være hindret af et par stramme bukser. Bukserne er også udstyret med otte praktiske lommer.

For mere formelle eller festlige lejligheder, kan du foretrækker at vælge et par chinos. En af vores mest populære modeller af bukser i store størrelser er netop vores chinos fra Mish Mash. Et par sandfarvede bomuld chinos er elegante og kan bruges syv dage om ugen – hvad enten det er på kontoret eller til en forretningsfrokost. For de dage, hvor du prioriterer bekvemmelighed frem for elegance og funktionalitet, er der vores jogging- og og træningsbukser i en række forskellige modeller og farver. De er perfekte til at gå tur i, eller til en rolig dag derhjemme.