Store Bælter - W40-W70/2XL-8XL

Dine bukser fremstår langt smartere hvis du også bruger et bælte. Vi har lange bælter i alle stilarter. Vores store bælter passer taljemål op til 160 cm og finde både i stof og læder. Bælterne har forskellige spænder, og du finder let din favorit som giver det look du er ude efter. Motley Denims fører store bælter fra flere mærker for at give dig det største udbud.

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Størrelser W
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Store bælter

Leder du efter bælter i store størrelser? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos os på Motley Denim findes nemlig et stort udvalg af lange bælter for dig, som har behov for store størrelser. I vort sortiment finder du et stort antal store bælter og lange skærf i flere forskellige modeller og farver. Uanset hvilken type bælte eller skærf du leder efter, så er chancen for at du finder den hos os stor. Vi har både luksuøse læderbælter og pæne lærredsbælter i flere forskellige farver, hvilket gør, at du nemt kan finde store bælter og lange skærf til alle forskellige stile og lejligheder.

Det kan være svært at finde et pænt langt bælte som passer netop til din stil. I de almindelige fysiske butikker findes desværre ikke altid tilstrækkeligt lange bælter til store mænd. Hos os er det derimod betydeligt lettere at finde et bælte i den rigtige størrelse. Her lægger vi nemlig fokus på klæder til store mænd, og vore lange bælter findes derfor i store størrelser op til størrelse 64, hvilket er en passende størrelse for dig, som har et taljemål på 160 cm. At dit bælte har den rigtige størrelse er vigtig for, at det skal sidde, som det skal. Bæltet skal være bekvemt at bære og ikke sidde for stramt eller trykke.

Vore lange bælter har vi i flere forskellige modeller, hvilket gør det nemt for kunden at finde et bælte, som falder i hans smag. En del foretrækker læder, mens andre synes om lærredsbælter. Det kan også være en god ide at have et af hvert, så man nemt kan matche bæltet med resten af beklædningen. Bælter store størrelser er en vigtig del af dit look, både funktions- og stilmæssigt. Et godt bælte skal få dine klæder til at sidde bedre, og give et velklædt indtryk.

Store bælter fra populære varemærker

I vort sortiment finder du et rigtig bredt udbud af bælter i store størrelser fra de allermest kendte varemærker, og kanske finder du et fristende langt skærf samtidig. Vore bælter kommer blandt andet fra Kam Jeans og Duke, mærker som er kendte for at fremstille kvalitative og moderigtige klæder til store mænd. Er du ude efter et langt bælte, som desuden har et pænt design, er det hos os, du skal lede. Uanset om du er ude efter et læder- eller lærredsbælte, så finder du det hos os. Vi har lange bælter for enhver smag, samt et godt udbud av store skærf. Kast et blik på vort sortiment. Så vil du opdage, at du finder noget, som passer netop til dig.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter