Fortrydelsesret - med GRATIS RETURNERING**

Motley Denim tilbyder 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du indenfor 14 dage efter du har modtaget din bestilling har ret til at fortryde dit køb helt eller delvist gennem at inden denne 14-dagesperiode aflevere din returnering til enhver agent for transportøren på returetiketten. Kontakt vores kundetjeneste, inden du foretager en bestilling, hvis du ønsker forlænget fortrydelsesret af specielle grunde.

Vi tilbagebetaler kun prisen for en vare, hvis varen er ubenyttet og i en sådan stand, at vi kan sælge den igen, og som returneres sammen med etiketter og mærkning. Hvis den returnerede vare er i en sådan stand, at vi ikke kan sælge den igen, eller hvis den ikke er komplet, har Motley Denim ret til at kræve erstatning for værdiforringelse. Mens den returneres er det kunden, som har ansvaret for varen.

Strømper, som returneres, skal returneres i ubrudt emballage.

Ved delvis returnering af pakkeprodukter, der er købt til en nedsat pris ved mængderabat, bliver du opkrævet fuld pris for de produkter, du beholder. Eksempelvis hvis et produkt koster 299 kr. / stk. ved køb af 1 stk. og 249 kr. / stk. når du køber 3 stk., og du returnerer 2 stk., vil du blive opkrævet den fulde pris på 299 kr. / stk. for det produkt, du har beholdt.

Hvis du returnerer hele bestillingen, tilbagebetaler vi straks hele bestillingsprisen samt forsendelsesomkostningerne og evt. afgifter (dog minus evt. returfragt), hvis vi har modtaget alle varer samt de oplysninger, vi skal bruge for at kunne foretage tilbagebetalingen.


OMBYTNING

Supernemt!

 1. Besøg vores online butik www.motleydenim.dk og lav en ny bestilling med tøjet, du vil bytte til.
 2. Du kan bestille nøjagtigt det tøj, du ønsker, da du foretager en helt ny bestilling og vil få refunderet beløbet for det, du returnerer.
 3. Gå til kassen og betal for dit nye tøj. Vi sender dit nye tøj samme dag eller senest den næste arbejdsdag!
 4. Returner tøj, der ikke passede i henhold til RETURNERING nedenfor.

RETURNERING

Supernemt!

 1. Gå til www.motleydenim.dk/retur/ for at registrere, hvad du vil returnere.
 2. Pak din returvare og glem ikke at vedlægge returformularen, så vi ved, hvem returvaren kommer fra.
 3. For leveringer foretaget med Bring skal du bruge den vedlagte returfragtseddel.
 4. For leveringer foretaget med BudBee og PostNord udskrivs returlabel her: https://www.return-my-parcel.com/DPD-EE/motley
 5. Lever returen til enhver servicepunkt for transportøren på returetiketten.
 6. Når din retur ankommer til os, modtager du en e-mail, der bekræfter, at vi har modtaget og behandlet din retur.
 7. Vi underretter automatisk betalingsudbyderen samtidig med at vi bekræfter din returnering som modtaget, og at der skal foretages en tilbagebetaling.
 8. Det tager op til 5 bankdage for betalingsudbyderen at tilbagebetale pengene for de forskellige betalingsmetoder, som vises herunder.

 • Kortbetaling: Vi vil refundere pengene til det kort, du brugte, da du bestilte.
 • MobilePay: Vi vil refundere pengene til det kort, du brugte, da du bestilte.
 • Klarna Faktura: Vi krediterer de returnerede varer på fakturaen.

Du bedes bemærke, at vi i praksis ikke håndterer ombytninger. Du kan altså ikke sende et produkt tilbage og få det byttet til noget andet. Alle produkter, der sendes tilbage til os, refunderes ifølge disse returvilkår. Hvis du ønsker, at de returnerede produkter skal byttes til en anden størrelse eller et andet produkt, skal du ganske enkelt afgive en ny ordre. Disse to ordrer er ikke relateret til hinanden, og de gældende priser og kampagner, købs- og leveringsvilkår samt vilkår for returnering og ombytning gælder for de forskellige ordrer.


**UDSALGS-produkter, produkter til nedsat pris / rabatpris, er ikke omfattet af GRATIS returvilkår. Returnering af denne type produkt debiteres med 65 kr i returfragt. Returfragt debiteres også, hvis retur består af både produkter til nedsat pris og produkter til fuld pris.

Returforsendelse + servicegebyr på 199 kr. vil blive opkrævet, når en bestilling returneres til Motley Denim, som nægtet modtaget, ikke er afhentet eller ikke er modtaget.

Motley Denim forbeholder sig retten til individuelt at vurdere, hvordan returvarer, der ikke opfylder betingelserne for 14 dages fortrydelsesret, skal håndteres.

Hvis du har mistet retursedlen eller returfragtsedlen, som var vedlagt din ordre, kan vi hjælpe dig ved at sende digitale kopier til udskrift pr. e-mail. Vi sender ikke fysiske kopier med posten, og vi sender ikke digitale kopier for ordrer, der ikke længere dækkes af 14-dages fortrydelsesretten.

Vi håndterer kun én (1) retur pr. bestilling; det er ikke muligt at returnere varer fra én og samme ordre i to forskellige returforsendelser.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter