Shorts i store størrelser - W40-W60

Vores shorts i store størrelser er af en kvalitet, som holder i flere sæsoner. Vi har herreshorts i store størrelser 2XL-8XL og W40-W60 med ekstra benlængde cirka til knæene. Vores shorts findes i mange forskellige materialer og farver, så du vil altid kunne finde dine yndlingsshorts hos os!

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Størrelser W
  • Luk
Joggingbukser & Shorts
  • Luk
Polotrøjer
  • Luk
Shorts
  • Luk
Undertøj og Badetøj
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Shorts i store størrelser

Denne online butik er den rette side, for dig som leder efter shorts i store størrelser. I den kategori har vi samlet alle vore moderigtige varemærker. Derfor kan vi tilbyde et virkelig bredt og godt udbud af pæne herreshorts til alle lejligheder. Uanset om du leder efter et par komfortable shorts til hverdagsbrug eller et par finere til festlige lejligheder, så finder du dem hos os. Foruden at vore shorts varierer i stil og model, så har vi også en stor variation af både farver og stofkvalitet i vort udvalg.

Ved at tilbyde klæder fra velkendte varemærker kan vi sikre vore kunder både moderigtige og kvalitative beklædninger, som holder længe. At kunne klæde sig pænt og bekvemt uanset kropstype, er noget, som vi på Motley Denim mener, er vigtigt. For store mænd kan det ofte være svært at finde pænt tøj i store størrelser, men ikke hos os. Her findes alt, hvad du kan tænkes at behøve. I vort udvalg af shorts finder du præcist alle typer af shorts – og desuden i den rigtige størrelse. Her behøver du aldrig at bekymre dig om at en beklædningsgenstand ikke findes i netop din størrelse, da store størrelser er præcist, hvad vi fokuserer på.

Når du handler shorts i store størrelser hos os kan det være godt at kende til størrelsesgraderingen, som skifter mellem de forskellige mærker. En del mærker bruger f.eks. betegnelsen XL, hvor 1XL er den mindste størrelse, og 6XL ofte er den største. Andre benytter sig i stedet skalaen W40-W54. W står i dette tilfælde for talje, og tallet som følger står for det taljemål shortsene er beregnede til. W40 er f.eks. en passende størrelse for mænd med et taljemål på 110 cm, mens W54 er beregnet til mænd med et taljemål på 145 cm. Mere information om hvordan du beregner hvilket produkt inden shorts store størrelser der passer netop til dig, finder du i vores størrelsesguide. Skulle det alligevel ske for dig at du vælger et par shorts i den forkerte størrelse, så har du ret til at bytte eller returnere dem, så længe det sker inden 14 dage efter modtagelsen.

Store korte bukser til store mænd

At finde pæne, store shorts i den rigtige størrelse er ikke altid det letteste. I det mindste hvis man ikke ved, hvor man skal lede. I almindelige fysiske butikker er udvalget for større mænd sjældent varieret eller moderigtigt, men hos os har vi gjort det meget nemt for dig. Her kan du sortere alt tøj op efter beklædningstype, størrelse og mærke, hvilket gør søgningen mere smidig. Herreshorts store størrelser har med andre ord sin helt egen kategori, hvor du finder et bredt sortiment af de allerpæneste shorts til større mænd. Vi har noget for enhver smag, så kast et blik på vort udvalg og find netop dine favoritter.

Pæne shorts i store størrelser

Store shorts er noget, som alle store mænd behøver i deres garderobe. Shortsene er den ultimative beklædningsgenstand for sommeren, uanset hvad du gør. Du kan bruge dem både til fest og til hverdag. Når du træner og i mange tilfælde også på arbejdspladsen. Du behøver med andre ord flere par shorts i din garderobe. I vort sortiment her på Motley Denim finder du både moderigtige shorts til hverdagsbrug, samt pæne og festlige shorts i populære farver som sand, kaki og marineblå. Er du mere en jeans type? Så skal du ikke bekymre dig. Du finder også flere pæne jeans shorts i vor sortiment. Både i kortere og længere modeller. Vi har også pæne sorte træningsshorts, som passer perfekt til den, som kan lide at holde sig i gang. Uanset hvilken type shorts du er ude efter, så finder du dem nemt hos os.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter