Badetøj og Undertøj i store størrelser

Her finder du undertøj i store størrelser 2XL-18XL som sidder godt og ser smart ud. Vi fører flere mærker af undertøj i store størrelser, såvel store boxershorts som store klassiske underbukser (Y-front). For store mænd kan det været svært at finde smarte sokker,  derfor tilbyder vi også herresokker op til størrelse 52. I vores badeshorts i store størrelser vil du kunne føle dig godt tilpas og trendy på stranden!

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Undertøj og Badetøj
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Undertøj i store størrelser

Er du på jagt efter stort undertøj? Da er du meget velkommen hos os på Motley Denim. I denne kategori har vi samlet alt vort undertøj i store størrelser. I vort brede sortiment finder du Underbukser, boxershorts, badebukser og strømper, som passer perfekt til dig, som behøver undertøj i store størrelser. Det er umådelig vigtigt at have undertøj i den rigtige størrelse, både for at du skal føle dig bekvem, men også for at dit tøj skal sidde, som det skal. For småt undertøj er blandt det værste, som findes. Derfor har vi samlet det allerbedste undertøj i denne kategori. Her finder du både underbukser og boxershorts fra velkendte mærker som Duke, American Boy og Kam. Dette undertøj er fremstillet i en rigtig god kvalitet, og det er let at finde undertøj i netop din størrelse.

I vort strømpesortiment finder du både strømper i størrelse 44-47, samt strømper i store størrelser 48-52. For små strømper er hverken bekvemt eller godt for dine fødder. Derfor tilråder vi dig at købe dine strømper hos os, hvis du har svært ved at finde den rigtige størrelse i de fysiske butikker. Hos os finder du altid store strømper herre.

Hos os finder du også badeshorts i store størrelser. Vore badebukser i store størrelser er fremstillede for at opnå en specielt god pasform, og de findes i mange pæne modeller, som passer perfekt til større mænd. At føle sig velklædt og bekvem på stranden er meget vigtigt og med vore badebukser i store størrelser, ser vi til, at du er parat til stranden. Vore badebukser findes i flere forskellige farver og stile, hvilket gør at alle vore kunder kan finde noget, som falder i deres smag.

Store underbukser

Hvis du er ude efter store underbukser, som desuden sidder bekvemt, er du havnet på det rette sted. Hos os finder du pæne og bekvemme underbukser i store størrelser. Hos os finder du underbukser i både en -pakning og i flerpakning. De fleste er i bomuld, hvilket gør dem bløde og bekvemme. De kan bestilles i flere størrelser fra 2XL til 18XL. Nemt og perfekt for dig som har svært ved at underbukser i den rigtige størrelse i de almindelige fysiske butikker – nu kan du shoppe online og finde det du leder efter.

Store boxershorts

Hos os på Motley Denim har vi gjort det let at finde stort undertøj for mænd. For dig, som er ude efter boxershorts i store størrelser, kan vi anbefale vore boxershorts fra varemærkerne Duke og Kam. Kam boxershorts er fremstillede af 95 % bomuld og 5 % elastisk materiale. Disse boxershorts er meget strækbare og elastiske, hvilket gør dem lette at tage på og behagelige at bære. Både Kams og Dukes boxershorts sælges i 3-pakninger og fås i farverne sort, mørkeblå og grå. Du finder begge modellerne i størrelserne 1XL til 8XL. I vort sortiment finder du også pæne boxershorts i forskellige materialeblandinger som forsikrer øget komfort og bedre pasform. De findes i store størrelser op til 6XL.

Badebukser store størrelser

Leder du efter badebukser store størrelser, bør du kaste et blik på vort sortiment. Hos os finder du et lille udvalg af store badebukser året rundt. Gennem forår og sommer øger vi udbuddet, da efterspørgslen på badeshorts ofte øges. Det er gennem denne periode, du finder det største udvalg af modeller og størrelser hos os. Vore badebukser i store størrelser kommer fra populære varemærker som Kam Jeans, D555 og Duke. Når vort udvalg af badebukser og badeshorts er størst, finder du en rig variation af både farver og mønstre, hvilket gør, at du nemt kan finde et par pæne, store badebukser, som passer netop til dig.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter