Priser

Alle priser på Motley Denim er i DKK og inklusiv moms.

Produkternes priser kan variere med tiden, f.eks. i REA- og kampagneperioder. Kunden er ikke berettiget til en pris på et produkt fra en tidligere bestilling, der er foretaget, i tilfælde af at denne pris på et produkt har ændret sig. F.eks. hvis et produkt har været på REA, men ikke længere er det. Den nye pris er gældende ved kundens næste bestilling.

Mindste vareværdi for køb er 200 kr.

Fragt og leveringstid

Udlevering hos PostNord ombud

VI GIVER FRAGTEN PÅ ALLE BESTILLINGER AF STRØMPERNE "MOTLEY DENIM 3-PAK STRØMPER SORT".

(Hvis du absolut ikke ønsker at købe sokkerne, opkræver vi 49 kroner i forsendelse.)

Din bestilling sendes med postens sporbare pakketjeneste MyPack.

Normal leveringstid med posten er 2-4 arbejdsdage efter afsendelse fra vores lager. Afsidesliggende områder kan have en længere leveringstid. Bestillinger der er gået igennem inden klokken 11.00, sendes normalt samme dag, men der er dog ingen garantier.

Vi kan ikke levere til Grønland og Færøerne.

PostNord MyPack Home - 99kr

Følgende gælder/gælder ikke for denne leveringsmulighed.

-Fri fragt betingelser gælder ikke.

-Leverancer foregår på hverdage mellem 09.00 og 21.00. Modtageren får en advisering på mail eller sms med et link hvor modtageren selv vælger et 2-4 timers interval for levering.

-Normal leveringstid 2-4 hverdage.

-Enhver returnering foretages med Postnord og skal afleveres til en Postnord-pakkeshop.

Bring pakkeshop eller pakkeboks

VI GIVER FRAGTEN PÅ ALLE BESTILLINGER AF STRØMPERNE "MOTLEY DENIM 3-PAK STRØMPER SORT".

(Hvis du absolut ikke ønsker at købe sokkerne, opkræver vi 59 kroner i forsendelse.)

Din bestilling sendes med DHL sporbare pakketjeneste Parcel Connect og leveres till Bring pakkeshop eller pakkeboks.

Normal leveringstid er 3-7 arbejdsdage efter afsendelse fra vores lager. Afsidesliggende områder kan have en længere leveringstid. Bestillinger der er gået igennem inden klokken 11.00, sendes normalt samme dag, men der er dog ingen garantier.

Betaling

Vi accepterer følgende betalingsformer:

VISA/MasterCard- 0kr

Vi accepterer Visa og MasterCard. Alle betalinger sker med krypterede 128 bits SSL-kryptering. Motley Denim gemmer ALDRIG dine kortoplysninger.

MobilePay - 0kr

AfterPay Faktura, Betal efter levering - 39kr

Vilkår vises ved kassen.

 

Varen er udsolgt

Hvis vi af en eller anden årsag ikke har tilstrækkeligt af en vare, og varen af en eller anden grund ikke findes på lager, fjerner vi varen fra din bestilling, returnerer pengene til dig og sender dig de resterende varer.

Forkerte og fejlmarkerede varer

Hvis vi har valgt den forkerte vare, eller den er forkert markeret (f.eks. forkert varenummer eller størrelse), beder vi dig kontakte kundeservice, så varen kan byttes til den rigtige vare eller størrelse. Hvis du ikke ønsker at bytte den forkert valgte/forkert markerede vare og få pengene tilbage, gælder vores returpolitik. Hvis du returnerer en forkert valgt/forkert markeret vare uden at kontakte Motley Denim via e-mail, behandles returneringen i henhold til vores returbetingelser.

Bestillingsvarer

Et lille antal produkter i vores sortiment er bestillingsvarer. Hvis dette er tilfældet, nævnes det i produktinformationen. Ved bestillinger, der indeholder bestillingsvarer, gælder den forlængede leveringstid for alle produkter, inklusive lagervarer. Bestillingsvarer kan være udsolgt hos vores leverandører, og hvis vi ikke er i stand til at levere en bestillingsvare. giver vi kunden besked mindst 10 hverdage efter bestillingen. De samme returbetingelser gælder for både bestillings- og lagervarer.

Max X stk. per kunde!

For produkter, hvor vi har sat et maksimalt antal pr. kunde, betragtes to eller flere forskellige bestillinger foretaget med de samme kundeoplysninger (samme navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse) som én kunde, og vi forbeholder os ret til at slette alle bestillinger til denne kunde, som indeholder et produkt med et maks-antal pr. kunde.

Aldersgrænse

Alle kunder hos MOTLEY DENIM skal være fyldt 18 år.

Afbestillinger

Bestillinger, som er fuldført ved kassen, kan desværre ikke afbestilles, før varerne sendes. Alle bestillinger, som fuldføres i kassen, sendes umiddelbart efter til lageret for viderehåndtering uden nogen forsinkelser, og leveres i overensstemmelse med leveringsbetingelserne. Du har selvfølgelig fortrydelsesret i henhold til vore returregler.

Forkerte adresseoplysninger

Motley Denim kontrollerer ikke rigtigheden af den adresse, som kunden har oplyst i adressefeltet, og alle bestillinger leveres fra vores lager med den adresse, som kunden har oplyst ved bestillingen. Ordrer med forkerte danske adresser bliver muligvis returneret af posten og ikke leveret til kunden. Motley Denim debiterer disse returer som ikke modtagne/ikke afhentede i henhold til vores returpolitik.

Leverancer udenfor Danmark

MotleyDenim.dk leverer kun i Danmark. Se linkene nederst på denne side angående leveringer til andre lande. Motley Denim kontrollerer ikke rigtigheden af den adresse, som kunden har oplyst i adressefeltet, og alle bestillinger leveres fra vores lager med den adresse, som kunden har oplyst ved bestillingen. Ordrer med forkerte danske adresser bliver muligvis returneret af posten og ikke leveret til kunden. Motley Denim debiterer disse returer som ikke modtagne/ikke afhentede i henhold til vores returpolitik.

Erhverv

Motley Denim Europe OÜ, Org: 12356245.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter