Priser

Alle priser på Motley Denim er i DKK og inklusiv moms. Der tages forbehold for fejl i prislisten.

Produkternes priser kan variere med tiden, f.eks. i REA- og kampagneperioder. Kunden er ikke berettiget til en pris på et produkt fra en tidligere bestilling, der er foretaget, i tilfælde af at denne pris på et produkt har ændret sig. F.eks. hvis et produkt har været på REA, men ikke længere er det. Den nye pris er gældende ved kundens næste bestilling.

Mindste vareværdi for køb er 200 kr.

Fragt og leveringstid

ForsendelsemetodeForsendelsesgebyrFri fragt*LeveringstypeForsendelsesdage**Leveringstid***
Bring Pick-up39 krJAHente selvMan, Ons, Fre2-3 hverdage
PostNord MyPack Collect69 krNEJHente selvMan-Fre3-5 hverdage
BudBee Box59 krNEJHente selvMan og Tor3-5 hverdage
BudBee Home79 krNEJHjemmeleveringMan og Tor3-5 hverdage
PostNord MyPack Home99 krNEJHjemmeleveringMan-Fre3-5 hverdage
PostNord Erhvervspakke99 krNEJB2BMan-Fre3-5 hverdage

 

*Fri Fragt betyder, at vores aktuelt gældende tilbud om fri fragt gælder for denne forsendelsesmetode. Lige nu tilbyder vi gratis fragt, hvis du køber vores strømper: "MOTLEY DENIM 3-PAK STRØMPER SORT"

**Med forsendelsesdage menes hvilke ugedage ordrer med denne forsendelsesmetode sendes ud fra vores lager. Ordrer afgivet før kl. 12.00 pakkes normalt samme dag, men dette er dog ikke garanteret.

***Leveringstid er den tid, det normalt tager for transportøren at levere kundens ordre efter afsendelse fra vores lager.

Bring Pick-up

Din ordre bliver leveret til den Bring-pakkeshop eller pakkeboks, som du vælger ved kassen. Afhentningsfristen er 7 dage, hvorefter din ordre returneres til os. Det er muligt at bestille hjemmelevering direkte fra Bring ved valg af denne fragtmetode. Du kan få mere information om, hvordan du bestiller hjemmelevering, hvilke tidsvinduer og mulige leveringsdage der findes for netop dit postnummer hos Bring.

 

PostNord MyPack Collect

Din ordre bliver leveret til en PostNord-pakkeshop eller pakkeboks. Det er ikke muligt at vælge pakkeshop til afhentning ved kassen. Pakkeshop vælges automatisk ud fra postnummer og er ikke nødvendigvis den pakkeshop, der er tættest på adressen. Motley Denim påtager sig intet ansvar for, hvilken pakkeshop pakken leveres til, når du vælger denne forsendelsesmetode. Afhentningsfristen er 7 dage, hvorefter din ordre returneres til os.

BudBee Box

Din ordre bliver leveret til et BudBee-pakkeboks. Du modtager en SMS eller e-mail med en kode, og med denne kode kan du åbne skabet og hente din bestilling.

BudBee Home

Leverancer foregår på hverdage mellem 17.00 og 21.00. Modtageren får en advisering på mail eller sms med et link hvor modtageren selv vælger et interval for levering. Via linket i adviseringen kan modtageren vælge, om pakken skal efterlades uden for døren eller afleveres personligt af buddet. Hvis pakken efterlades uden for døren, modtager modtageren en bekræftelse, når pakken er leveret. Der foretages 1 leveringsforsøg.

PostNord MyPack Home

Leverancer foregår på hverdage mellem 09.00 og 21.00. Modtageren får en advisering på mail eller sms med et link hvor modtageren selv vælger et 2-4 timers interval for levering. Via linket i adviseringen kan modtageren vælge, om pakken skal efterlades uden for døren eller afleveres personligt af buddet. Hvis pakken efterlades uden for døren, modtager modtageren en bekræftelse, når pakken er leveret. Der foretages 1 leveringsforsøg, og såfremt levering ikke kan ske på det valgte leveringstidspunkt, afleveres forsendelsen til en PostNord-pakkeshop. Der foretages ingen kreditering af forsendelsesomkostninger i dette tilfælde.

PostNord Erhvervspakke

Levering til virksomheder 8.00-17.00 på hverdage. Der foretages 1 leveringsforsøg, og såfremt levering ikke kan ske på det valgte leveringstidspunkt, afleveres forsendelsen til en PostNord-pakkeshop. Der foretages ingen kreditering af forsendelsesomkostninger i dette tilfælde.

Vi kan ikke levere til Grønland og Færøerne.

Betaling

Vi accepterer følgende betalingsformer:

VISA/MasterCard- 0kr

Vi accepterer Visa og MasterCard. Alle betalinger sker med krypterede 128 bits SSL-kryptering. Motley Denim gemmer ALDRIG dine kortoplysninger.

MobilePay - 0kr

Varen er udsolgt

Hvis vi af en eller anden årsag ikke har tilstrækkeligt af en vare, og varen af en eller anden grund ikke findes på lager, fjerner vi varen fra din bestilling, returnerer pengene til dig og sender dig de resterende varer.

Forkerte og fejlmarkerede varer

Hvis vi har valgt den forkerte vare, eller den er forkert markeret (f.eks. forkert varenummer eller størrelse), beder vi dig kontakte kundeservice, så varen kan byttes til den rigtige vare eller størrelse. Hvis du ikke ønsker at bytte den forkert valgte/forkert markerede vare og få pengene tilbage, gælder vores returpolitik. Hvis du returnerer en forkert valgt/forkert markeret vare uden at kontakte Motley Denim via e-mail, behandles returneringen i henhold til vores returbetingelser.

Bestillingsvarer

Et lille antal produkter i vores sortiment er bestillingsvarer. Hvis dette er tilfældet, nævnes det i produktinformationen. Ved bestillinger, der indeholder bestillingsvarer, gælder den forlængede leveringstid for alle produkter, inklusive lagervarer. Bestillingsvarer kan være udsolgt hos vores leverandører, og hvis vi ikke er i stand til at levere en bestillingsvare. giver vi kunden besked mindst 10 hverdage efter bestillingen. De samme returbetingelser gælder for både bestillings- og lagervarer.

Max X stk. per kunde!

For produkter, hvor vi har sat et maksimalt antal pr. kunde, betragtes to eller flere forskellige bestillinger foretaget med de samme kundeoplysninger (samme navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse) som én kunde, og vi forbeholder os ret til at slette alle bestillinger til denne kunde, som indeholder et produkt med et maks-antal pr. kunde.

Aldersgrænse

Alle kunder hos MOTLEY DENIM skal være fyldt 18 år.

Afbestillinger

Bestillinger, som er fuldført ved kassen, kan desværre ikke afbestilles, før varerne sendes. Alle bestillinger, som fuldføres i kassen, sendes umiddelbart efter til lageret for viderehåndtering uden nogen forsinkelser, og leveres i overensstemmelse med leveringsbetingelserne. Du har selvfølgelig fortrydelsesret i henhold til vore returregler.

Forkerte adresseoplysninger

Motley Denim kontrollerer ikke rigtigheden af den adresse, som kunden har oplyst i adressefeltet, og alle bestillinger leveres fra vores lager med den adresse, som kunden har oplyst ved bestillingen. Ordrer med forkerte danske adresser bliver muligvis returneret af posten og ikke leveret til kunden. Motley Denim debiterer disse returer som ikke modtagne/ikke afhentede i henhold til vores returpolitik.

Leverancer udenfor Danmark

MotleyDenim.dk leverer kun i Danmark. Se linkene nederst på denne side angående leveringer til andre lande. Motley Denim kontrollerer ikke rigtigheden af den adresse, som kunden har oplyst i adressefeltet, og alle bestillinger leveres fra vores lager med den adresse, som kunden har oplyst ved bestillingen. Ordrer med forkerte danske adresser bliver muligvis returneret af posten og ikke leveret til kunden. Motley Denim debiterer disse returer som ikke modtagne/ikke afhentede i henhold til vores returpolitik.

Erhverv

Motley Denim Europe OÜ, Org: 12356245.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter