Registrering af returvarer – Trin 1 af 4

Her registrerer du, hvad du ønsker at returnere til os. Du skal indtaste ordrenummeret for den ordre, du vil returnere varerne fra, og den e-mailadresse, du brugte til ordren. Bemærk, at du ikke kan registrere nogen reklamationer her. Kontakt vores kundeservice vedrørende klager.

Vær opmærksom på, at du i sidste trin selv udskriver returfragtsedlen. Du skal derfor registrere din returnering fra en enhed, der er tilsluttet en printer. Alternativt kan du downloade returfragtsedlen som pdf og e-maile den til en anden enhed, der har adgang til en printer.

Vælg hvilke varer du vil returnere - Trin 2 af 4

Her oplyser du, hvilke varer, du vil returnere, hvor mange af hvert varenummer, du vil returnere, og årsagen til returneringen.

Sæt kryds i boksen til venstre for artikel- og produktnavnet, hvis du vil markere, at du skal returnere dette produkt.

Kontroller, at alt er korrekt - Trin 3 af 4

På listen herunder skal du kontrollere, at din registrering stemmer overens med de produkter, du returnerer til os. Kontroller også, at antallet er korrekt. Gå et trin tilbage, hvis du har brug for at ændre noget. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på "Bekræft retur".

Artikelnummer Produktnavn Antal i retur Årsag til retur

Udskriv returfragtseddel - trin 4 af 4

Tak fordi du har registreret din retur elektronisk.

Nu skal du udskrive returfragtsedlen og returfølgesedlen, hvis du ikke har den, vi sendte med din levering. Vi skal bruge returfølgesedlen for at vide, hvem returen er fra, og den skal ligge inde i posen sammen med det tøj, som du returnerer. Hvis vi ikke ved, hvem returneringen fra, kan vi ikke refundere penge for returneringen.

Du kan printe returfølgesedlen ved at klikke på knappen "Udskriv returfølgeseddel".

Når du klikker på knappen "Udskriv returfragtseddel", kommer du til en formular, hvor du udfylder dine oplysninger og udskriver en returfragtseddel. Aflever derefter returneringen til et pakkeudleveringssted for det fragtfirma, der er angivet på returfragtsedlen.

Sørg for at udskrive returfølgesedlen og returfragtsedlen, før du lukker dette vindue. Det er ikke muligt at vende tilbage til dette vindue, når du har lukket det.

Bemærk! Transport- og behandlingstiden for returnering er 5-10 hverdage fra det tidspunkt, hvor returneringen leveres til et pakkeindleveringssted.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter