Polotrøjer 2XL-8XL

Store polo shirts og store polotrøjer fra os har den samme pasform og variation som polo shirts i mindre størrelser. Polo shirten er en lidt mere formel T-shirt med krave og oftest 3-4 knapper. Vores polotrøjer i store størrelser  2XL-8XL er et must i enhver mands garderobe. 

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Joggingbukser & Shorts
  • Luk
Polotrøjer
  • Luk
Undertøj og Badetøj
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Store polo shirts

I denne kategori finder du alle vore store polos. Her har vi samlet et stort og fint udbud af virkelig pæne polos for dig, som leder efter store polo shirts. I vort sortiment finder du både kort- og langærmede poloer i flere store størrelser. Uanset om du leder efter en stor polo, som passer til hverdagsbrug eller om du foretrækker en mere stilig model til brug ved festen, så finder du den her hos os. Vi har både enkle, ensfarvede polo, samt virkelig moderigtige poloskjorter fra de mest populære mærker.

Polo shirts i store størrelser kan være svære at finde i almindelige fysiske størrelser. Hos os på Motley Denim er det derimod ikke et problem. Vi måler vort tøj til dig, som behøver klæder i større størrelser end de, man normalt finder i almindelige butikker, og vi er meget omhyggelige med at tøjet, du finder hos os, både er pæne og følger de modetrends som dominerer lige i øjeblikket. At føle sig velklædt og moderigtig er noget alle mænd skal kunne gøre, uanset størrelse. Hvis du tager et kig i vort sortiment, så opdager du hurtigt, at vort tøj kommer fra flere kendte varemærker, som fremstiller moderigtige klæder til store mænd.

En større polo shirt er noget, som burde findes i alle større mænds garderobe, da det er den perfekte påklædning i mange tilfælde. Polo shirts i store størrelser passer perfekt til hverdagen, på arbejdspladsen, til festen og ved forskellige sports- og træningssammenhæng. Den er bekvem og giver et afslappet indtryk, samtidig med at den også er stilig, og kan give et professionelt og friskt indtryk. Alt beror på, hvordan du matcher den. Vælg et par træningsbukser eller et par hverdagsjeans til at fremme et afslappet look, eller et par chinos eller pæne bukser hvis du vil gøre et mere elegant indtryk.

Find en stor polo shirt

Hos os findes et stort udvalg af store polo shirts, hvilket, vi håber, vil gøre det lettere for dig at finde netop det, du søger. Poloskjorten er en virkelig pæn og moderigtig beklædning, som passer de allerfleste. Takket være vore forskellige modeller kan alle vore kunder finde noget, som passer netop til dem hos os. Vore poloer i store størrelser kan bæres både til hverdag og i de tilfælde, hvor du vil føle dig lidt mere velklædt. De varierer i både stil, model og farve. Vi på Motley Denim håber, at du vil finde netop din favorit polo her hos os.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter