Skjorter til store mænd 2XL- 8XL

Skjorter i store størrelser er en beklædningsgenstand som rummer stor variation - du kan både være elegant og casual i en skjorte. Vi  mener du ikke skal nøjes med en kedelig basismodel bare fordi du har brug for en skjorte i stor størrelse. Hos Motley Denim har vi store herreskjorter med både korte og lange ærmer i størrelserne 2XL-8XL som er både nydelige og moderne.

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Skjorter
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Store skjorter

Skjorter er en glimrende mulighed for dig der kan lide at klæde dig komfortabelt og pæn. Et sæt tøj, der indeholder en skjorte kan varieres i det uendelige, og vi ved Motley Denim har sørget for, at du har masser af store skjorter i forskellige modeller at vælge imellem. I de fysiske butikker, er det ofte svært at finde smart tøj i store størrelser, og store skjorter er ingen undtagelse.

Her på Motley Denim mener vi, at store størrelser aldrig bør være en hindring for at klæde sig pænt. I vores butik har vi fokus på tøj til store mænd og her vil du finde større skjorter til hverdag og fest. Vores mål er, at du altid kan finde en stor skjorte i den rigtige størrelse, og derfor strækker vores størrelseskala sig fra 1XL til 8XL.

Da skjorter kan bruges hele året og stilen kan skifte i løbet af året, udvælger vi jævnligt modeller som er specielt sæsonbetonede og tilbyder årstidens modeller af store skjorter til herrer så du kan følge både mode og de skiftende årstider. Det betyder for eksempel, at hvis du er på udkig efter en stor skjorte så vil du finde at vores lager af kortærmede skjorter stiger i det tidlige forår, mens vi køber flere langærmede skjorter, når det begynder at gå imod efteråret igen. På den måde er vi altid i den rigtige fase af efterspørgslen og du som kunde aldrig at vente længe for at få dine varer sendt hjem.

En skjorte er et must i enhver mands garderobe, og vores store herreskjorter lever op til de højeste kvalitetsstandarder, både hvad angår holdbarhed og komfort. Vi har store skjorter i en række forskellige materialer, afhængigt af dine præferencer. Vælg mellem flannel, bomuld, polyester eller en kombination af alle tre. Vi ved, at det materiale skjorten er lavet af, er vigtig for pasform og komfort. Derfor angiver vi altid hvad skjorten er lavet af i beskrivelsen.

Skjorten kan kombineres i det uendelige

Skjorter store størrelser er oprindeligt designet til at blive båret under en jakke eller sweater. Faktisk er den måde, det nu bruges på nu relativt ny, når man tænker på at den oprindeligt blev betragtet som et stykke undertøj. I dag er skjorten en selvfølge både på kontoret og til middag og fest, men det har taget nogle år for skjorten at nå så langt.

En af skjortens største fordele er, at den kan kombineres med en lang række andre beklædningsgenstande. Den passer fint til et par jeans, chinos eller pressede bukser og du kan bære det under en pullover eller en jakke. Skjorten alsidighed og mange anvendelsesmuligheder har gjort det til en klassiker i den mandlige mode.

Find en stor skjorte, der passer dig

Vores skjorter i store størrelser er både ensfarvede og mønstrede; stribede og ternede; langærmede og kortærmede - vi har simpelthen noget for enhver smag. Vi har også mange forskellig mærker, hvoraf Mish Mash, D555 og Split Star er blandt de mest kendte.

Vores søgesystem giver dig mulighed for at sortere skjorter til efter kriterier som er vigtige for dig. Det betyder at du kan se med det samme, hvilke store skjorter der er tilgængelig i din størrelse, og du kan også sortere dem efter farve eller dit foretrukne mærke. Store skjorter herre findes i størrelser fra 1XL til 8XL - hos os kan du finde en stor skjorte lige efter din smag.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter