Herrejeans og bukser i store størrelser W40-W70

Det kan godt tage rigtig lang tid at finde jeans i store størrelser i de almindelige butikker. Mange af de almindelige tøjbutikker har slet ikke fokus på tøj til store mænd. De giver dig slet ikke de valgmuligheder du fortjener. Derfor har vi på Motley Denim valgt at fokusere udelukkende på at forhandle jeans i store størrelser W40-W70.

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser W/L
  • Luk
Jeans & Bukser
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Store jeans

Hvis du leder efter herrejeans i store størrelser kan du godt bruge langt tid i de normale butikker, inden du finder det du leder efter. Mange traditionelle tøjbutikker fokuserer tydeligvis ikke på tøj til større mænd, og det bevirker at du, som kunde, ikke får det udvalg du fortjener. Derfor har vi på Motley Denim valgt at tilbyde vores kunder en bred vifte af jeans til store mænd. Vi ønsker ikke at gå på kompromis, når du handler store jeans. Vi har store jeans i mange modeller og størrelser til større mænd, der ønsker at få et bredere udvalg af jeans.

Jeans hører til blandt vores yndlingstøj. Det har mange anvendelser, der gør det perfekt til både hverdag og fest. Det er et holdbart materiale, der tåler hårdhændet behandling, mens det fungerer lige så godt med en skjorte eller jakke. Desværre har udvalget af herre jeans i store størrelser længe være meget mere begrænset end de mere gængse størrelser. Det er vores mål at ændre dette. Derfor har vi store jeans til mænd i mange forskellige modeller, hvilket giver dig masser af muligheder.

Denim, som stof, har været på markedet siden 1800-tallet, men det er først det sidste halve århundrede at det har fået en bredere udbredelse. I dag bruges jeans i alle mulige sammenhænge, men i produktets barndom var det ment som praktiske arbejdsbukser, som primært blev brugt på grund af materialets holdbarhed. I 1950'erne oplevede jeans en eksplosiv popularitet og siden har vi haft en uafbrudt kærlighedsaffære med vores jeans. Vi ønsker at give dig mulighed for at være den del af dette fænomen, og det er derfor at vi, hos os, tilbyder store jeans i stor livvidde alle størrelser af både høj kvalitet i design og komfort.

Jeans til store mænd

Vores store jeans for mænd er tilpasset større størrelser, men det betyder ikke, at vi er mindre krævende hvad kvalitet angår. For os er det vigtigt, at vores jeans af høj kvalitet på en række områder. Vi sikrer, at vores jeans i store størrelser er af høj kvalitet og et stilfuldt og trendy design til en konkurrencedygtig pris. Der er ikke noget stort udvalg på tøjmarkedet i dag, for mænd der er på udkig efter jeans i store størrelser. Det gør det kun endnu vigtigere for os at tilbyde dig det som andre butikker ikke har.

Der er mange ting, der skal passe sammen for at du kan finde de helt rigtige jeans til dig, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe de rette forudsætninger. Dette omfatter alt fra at hjælpe dig med vælge den rigtige model til at tilbyde en god kundeservice, hvis du har spørgsmål efter købet. Andre faktorer er individuelle, så som personlige præferencer og størrelse. Dermed sikrer vi os at vores jeans fås i større størrelser end i gængse butikker. Hos os kan alle mænd finder noget der passer, uanset deres størrelse i jeans waist.

Mærkevare jeans i store størrelser

Vi har jeans i høj kvalitet fra de mest populære mærker, der fremstiller forskellige modeller i alle former for vask. Her er britiske Mish Mash som har produceret jeans siden 1990 og har fået ry for at tilbyde usædvanlig høj kvalitet. Her er Kam Jeanswear som har modeller til alle lejligheder og her finder du også Ed Baxter og K. O. Jeans, samt flere andre mærker. Ideen er at tilbyde et varieret og bredt udvalg af jeans for enhver smag. Ved at have mange forskellige mærker repræsenteret, håber vi at der er flere, som finder det de leder efter.

Hvis du synes at udvalget af store jeans til mænd er ringe i de gængse tøj butikker, så vil du finde at Motley Denim giver dig en helt anden shopping oplevelse. Vi har jeans modeller til alle lejligheder og vi har jeans i livvidder mellem W40 og W62, hvilket gør os i stand til at tilfredsstille vores kunders behøve med hensyn til størrelser og dimensioner.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter