Trøjer og Hættetrøjer i store størrelser - 2XL-14XL

Store hættetrøjer kan bruges året rundt. En hættetrøje kan bruges en kølig sommeraften såvel som i vinterkulden som et ekstra isolerende lag under vinterjakken . Hvis du har brug for trøjer i store størrelser du let kan tage af og på, så forhandler vi hættetrøjer i størrelserne 2XL-8XL. Et stykke tøj alle bør have i garderoben for at kunne skifte til en lidt mere afslappet stil. 

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
  • Luk
Størrelser 2XL-14XL
  • Luk
Trøjer & Hættetrøjer
  • Luk
Mærker
  • Luk
Farver
  • Luk
Bedste pris

Hættetrøjer i store størrelser

Trøjer er velegnede til alle lejligheder og situationer, sammen med et par joggingbukser hvis du skal gå tur, eller med et par jeans for et afslappet look på kontoret eller arbejdspladsen. Her finder du både komfortable og funktionelle hættetrøjer og store hoodies til at holde varmen og også tyndere og mere elegante trøjer med hætte, der nemt kan anvendes som en shell lag under en jakke.

I vores sortiment af trøjer i store størrelser vil finde både store hættetrøjer og munkejakker i store størrelser med eller uden print og logo. Er du ude efter en ekstra varm trøje har vi også trøjer som er foret og som kan gøre det ud for jakker i foråret, eller efteråret, eller på en mild vinterdag. Store hættetrøjer med lynlås fungerer godt, hvis du vil bruge en av dine store hoodies som en ekstra trøje eller tyndere jakke, der er let at tage af. Hvis du har brug for et ekstra lag under vinterjakken anbefaler vi en stor hættetrøje uden lynlås.

Trøjen blev oprindeligt designet til arbejdere, der havde brug for en praktisk beklædningsgenstand der kunne holde dem varm på kolde vinterdage, men i 1970'erne blev den adopteret af Hip Hop miljøet i New York og gik derefter fra kult til mainstream. I dag anvendes hættetrøjer eller hoodies af alle typer mennesker på kolde dage, på arbejdspladser, i skoler og til sportsaktiviteter. De er praktiske, lette at vaske og tåler meget slid og de fås i mange forskellige farver, former og materialer.

Hos Motley Denim, kan du finde store hættetrøjer i modeller, der passer dig. Du kan vælge mellem række sporty modeller til at holde dig varm før og efter træning. Store munketrøjer er meget komfortable og er derfor ideelle til at bære hjemme på en fridag. Vi har også modeller, der passer godt til et sporty hverdags outfit. Tag et kig på vores sortiment av hoodies store størrelser - du finder helt sikkert noget, der passer.

Hættetrøjer i store størrelser

Motley Denim er en online shop der specialiserer sig i tøj i store størrelser, og det giver os adskillige fordele i forhold til vores konkurrenter. I modsætning til fysiske butikker, er vi i stand til at lagerføre mange forskellige mærker og modeller. Når du leder efter en stor hættetrøje hos os, kan du derfor være sikker på, at vi vil give dig mange muligheder at vælge imellem. Vores hoodies i store størrelser er af høj kvalitet og fås i størrelser op til 8XL.

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter