Tøj i store størrelser til mænd

Når man er ude for at shoppe tøj i store størrelser til mænd stopper de almindelige kollektioner ved størrelsen XL. Vi mener alle mænd har ret til smart tøj som passer, uanset størrelse. Derfor forhandler vi tøj i store størrelser til mænd, i flere forskellige mærker, i størrelserne 2XL-8XL.

Læs mere
Bestsellere
Sorter efter
 • Luk
Størrelser 2XL-14XL
 • Luk
Størrelser W/L
 • Luk
Størrelser W
 • Luk
Jeans & Bukser
 • Luk
Joggingbukser & Shorts
 • Luk
Trøjer & Hættetrøjer
 • Luk
Skjorter
 • Luk
T-shirts
 • Luk
Polotrøjer
 • Luk
Jakker
 • Luk
Undertøj og Badetøj
 • Luk
Mærker
 • Luk
Farver
 • Luk
Bedste pris

Tøj i store størrelser

Stort tøj i store størrelser kan være vanskeligt at finde i sædvanlige, fysiske tøjforretninger – men ikke hos os. Hos Motley Denim finder du tøj fra størrelse 2XL op til 8XL. Det skal ikke være svært at handle flot stort tøj til mænd! Hos os har vi gjort det nemt for dig at finde hvad du leder efter. Leder du efter noget bestemt, kan du indsnævre din søgning gennem at vælge kategori, størrelse, mærke, farve, og sortere søgeresultaterne efter popularitet eller pris.

I denne kategori har vi samlet herretøj i store størrelser. Her finder du masser af flot og lækkert herretøj som følger de allerseneste trends. Vi mener at alle mænd skal kunne klæde sig moderigtigt på, uagtet størrelse. Derfor har vi valgt at tilbyde vore kunder et stort udvalg af lækkert stort tøj. Hos finder du alt fra lækre cowboybukser og bukser til t-shirts, skjorter og jakker. Vi har også et udbud af træningstøj samt tilbehør og livremme i store størrelser herrer.

Uagtet om du leder efter XXL tøj eller XXXL tøj, har vi hvad du søger. Hos os kan alle større mænd finde noget som passer lige dem, både når det kommer til stil og størrelse. I vores sortiment finder du desuden både hverdagstøj og festtøj. Vi har allt fra almindelige T-shirts og hverdagsbukser til festlige skjorter og pæne bukser, som trendy chinos. Vi har med andre ord lige nøjagtig alt dét som de populære tøjforretninger har, bare i meget større størrelser, og vi håber at du finder lige netop dét du søger her hos os. Store størrelser herrer har aldrig været så nemme at finde som i dag!

XL-størrelser

Tøj til store mænd kan findes hos de fleste tøjmærker i dag, men udbuddet er desværre ikke altid lige stort. Leder man efter tøj i endnu større størrelser, bliver det desto sværere at finde noget som både er lækkert og sidder godt. Sådan skal det ikke være; alle skal kunne finde noget som passer dem. Derfor har vi hos os valgt at fokusere på netop stort tøj i store størrelser. For kvinder findes der allerede flere webforretninger som sælger flot tøj i større størrelser. Nu ønsker vi at sørge for at der desuden findes stort herretøj på markedet. I vores konstant voksende sortiment findes flot tøj til store mænd.

Tøjmærker som producerer stort tøj herrer

Hos os finder du herretøj store størrelser fra flere velkendte tøjmærker, som Kam Jeans, D555, Duke og Mish Mash. Alle disse mærker er kendt for at fremstille trendy tøj store størrelser mænd, såvel som deres tøj også er af rigtig god kvalitet. Varemærkerne vi repræsenterer har alle en lang erfaring og stort kendskab til fremstilling af tøj for store mænd. Nogle mærker har specialiseret sig på såsom cowboybukser, mens andre fremstiller flotte beklædningsgenstande i flere forskellige kategorier. Stort tøj for mænd er med andre ord ikke så svært at finde, bare man ved hvor man skal søge. Her på Motley Denim finder du et bredt og flot udvalg!

Produktet er lagt i kurven

Gå til kassenFortsæt med at shoppe
Produkter